Kat Schildklier Medicijnen  thumbnail

Kat Schildklier Medicijnen

Published Oct 06, 23
10 min read

Bethesda Schildklier

Ik werkte als leidinggevende en één van mijn medewerkers functioneerde als mijn extern geheugen en mijn Black, Berry was mijn grootste vriend. Dat beiden mijn geheugen voor een deel hadden overgenomen, was ik min of meer als normaal gaan ervaren. Ik verdoezelde dus onbewust dat mijn geheugen sterk achteruit was gegaan.

Mijn hoofd voelde op een gegeven moment als één grote wattendeken – ik kon me moeilijk concentreren. Ik deed bijvoorbeeld een marifoon examen (ik hou van zeilen), haalde ik het niet: dat was echt een schok voor mij. Dat doet iets met je zelfvertrouwen. Naast dit alles werd ik minder mobiel.

Toen ben ik als het ware ingestort. Ik sliep 20 van de 24 uur. Ik was volledig op, af, klaar. En mijn gezondheid bleek ineens heel broos te zijn: heel gauw verkouden, ontstoken tong, ontstoken tandvlees, haaruitval, slecht uitziende nagels, pijnlijke spieren en nog steeds extreem moe. Mijn hele zenuwstelsel voelde overprikkeld aan.

Heel heftig. Het ging dus écht niet goed met me. De Arbo arts zei: “Het is meer dan het knietje hé?” Zijn diagnose was dat ik een burn out had. En ik dacht toen: "Dat klopt misschien wel". Ik volgde een traject en 3 maanden later keerde ik terug op de werkvloer.

Mijn Arbo arts begon te twijfelen aan zijn diagnose van burn out. Hij vroeg: "Is je bloed wel eens getest?” ”Nee, nog nooit”, zei ik. Hij liet mij testen op o. a. Vitamine B12. En dat was bijzonder, want tot dusver was dat nog nooit gebeurd – ook niet in 2009 door de cardioloog....

Oorsuizen Schildklier

Auwerda. Deze had een wachtlijst van een jaar - snel werkende schildklier symptomen. Met enige moeite kon ik toch eerder komen. Op 28 februari stapte ik zijn spreekkamer binnen en even later zei hij: “Ik vind het een wonder dat je lopend bent binnengekomen. Patienten met jouw bloedbeeld zitten in een rolstoel”. Ik schrok enormMijn pariëtale cellen ontbraken, constateerde hij, door een aanval van een virus of bacterie op de eigen cellen. Daardoor ontbreekt bij mij de intrinsieke factor – kortom, het mechanisme waarmee Vitamine B12 (uit dierlijk voedsel wat we eten) in het lichaam wordt opgenomen (schildklier klachten te snel). Daarnaast constateerde hij een tekort aan andere gerelateerde vitaminen en mineralen

Eindelijk voelde ik (h)erkenning en mij serieus genomen. Ik was gewoonweg blij dat ik daadwerkelijk ziek was - hoe merk je dat je iets aan je schildklier hebt?. Ik was dus niet gek! Eindelijk begon ik mij minder schuldig te voelen naar mijn omgeving, onder andere naar mijn werk, maar ook naar mijn partner. Blijkbaar had ik dit bewijs voor hen nodig dat ik gewoonweg niet (alles) meer kon

Ik was prikkelbaarder, verdroeg geen tv en radio meer en moest aan een verjaardag met meer mensen, niet denken. Dat was voor mijn man een grote verandering. Voorheen was ik van de gezelligheid en de feestjes. Nu had ik behoefte aan rust en verdieping. Mijn huwelijk heeft mijn ziekteperiode helaas niet overleefd.

Ik ben mij in korte tijd helemaal gaan inlezen over alles wat met Vitamine B12 tekort te maken heeft. Ik ontdekte de website van Hendrik de Jong (home. kpn.nl/hindrikdejong -red-) en heb daar veel aan gehad. Onder andere dat je beslist niet de injecties of inname moet onderbreken en dat na 2 jaar er nog verbeteringen kunnen optreden.

Trage Schildklier Kat SymptomenIk realiseerde mij steeds meer wat ik allemaal mankeerde! Eigenlijk schrok ik meer en meer.Maar ook was ik opgelucht: het was te genezen! Naar aanleiding van de ervaringen van Hans Reijnen, drong ik bij mijn specialist dhr. Auwerda aan op Methylcobalamine B12 injecties (hartkloppingen schildklier gevaarlijk). Deze bleken immers met name op de hersenen beter te werken

Auwerda vond het niet nodig dit uit het buitenland te halen. Mijn situatie verbeterde wel, zo'n 40% denk ik waardoor ik inmiddels een energieniveau had van zo'n 45-50%. Maar ik had het gevoel niet verder te komen. En ik wilde mijn wereld toch echt nog normaler en groter krijgen dan dit.

Ik ging naar een bioresonantie therapeut en die haalde mijn grote B12 tekort en mijn maag falen er zó uit via een meting. Toen werd ik zó pissig op de reguliere geneeskunde: Jarenlang hebben zij mij met verkeerde diagnosis en behandelingen aan het lijntje gehouden....Ik had reeds veel eerder terug kunnen zijn op de werkvloer.

Een orthopeed keek naar mijn knie, een cardioloog naar mijn hart, een neuroloog naar mijn hersenen. Helaas keek niemand naar mijn hele lichaam en legde de noodzakelijke verbanden. De huisarts had het wellicht gekund, had hij meer dan 10 minuten tijd voor mij gehad. nhg schildklier zwangerschap. Ik onderging bioresonantie behandelingen en kwam in aanraking met jullie www.

Ik ben het B12 Powerpakket gaan nemen en vanaf toen is mijn energienivo weer verder gaan stijgen. Inmiddels zit ik op een energienivo van rond de 75%! Ik kan nu gewoon mijn tuin weer onderhouden omdat ik niet na 20 minuten al helemaal kapot ben, zoals in de jaren daarvoor.

Wat Te Doen Bij Traag Werkende Schildklier

Mijn nagels zijn weer gezond. Ik heb geen bloedend tandvlees meer. Ik heb aanzienlijk minder spierpijnen en nog zelden hartkloppingen, etc. Mijn algehele weerstand is dus fiks omhoog gegaan - schildklier waarde. Die griepgolf, begin dit jaar, waar zoveel mensen last van hadden: ik ben er zó doorheen gefietst, zelfs geen verkoudheid, niets.! Geestelijk ben ik ook weer helder en kan ik me weer veel beter concentreren

Voor deel 1 had ik een 8,4: voor mij een prachtig teken hoeveel beter het met me gaat! Maar ik ben er nog niet helemaal – ik moet regelmatig tussen de middag nog even rusten en in ieder geval heel goed op mijn grenzen letten. Maar jeetje ... hoe ik me nu voel: Dat is zo’n grote ommezwaai, zo’n ommekeer.

En ik vaar nu helemaal mijn eigen koers. Mijn droom is om straks te helpen een brug te slaan tussen de reguliere medische zorg én de alternatieve zorg (schildklier spierpijn benen). Te helpen om de handen ineen te slaan en om samenwerking te bevorderen. Want volgens mij hebben beide werelden elkaar veel te vertellen

Ik hoop mijn steentje er aan bij te dragen dat artsen eerder dit ernstige ziektebeeld, met zijn vele en diverse symptomen, gaan leren herkennen. In ieder geval ga ik mensen helpen beter achter de oorzaak van hun klachten te kijken. Veel mensen heb ik door mijn verhaal in relatie tot hun eigen gezondheidsklachten reeds bewust gemaakt over de mogelijkheid van een Vitamine B12 tekort als onderliggende oorzaak van die klachten.

Zorg voor 'MIJ': jezelf dus. Ook nu, als onderdeel van mijn opleidingstraject, meet ik via bioresonantie reeds verschillende mensen. En ik verbaas me erover hoeveel mensen inderdaad last hebben van een Vitamine B12-tekort. Ik behandel bijvoorbeeld nu een paar maanden een vrouw met een verleden van 20 jaar vermoeidheidsziekte ME.

Schildklier Aankomen

Zij neemt nu 3 maanden het powerpakket. En laatst zei ze tegen mij: “Inge, ik ben weer in de Bijenkorf geweest”. Nou, dat was voor haar ongekend. Dat had ze namelijk jarenlang niet aangekund. Maar ze voelt zich nu dus zóveel beter en fitter. Voor mij is dat inmiddels erg verklaarbaar.

Bij mensen met een B12 tekort (zoals ikzelf maar ook bij die vrouw) meet ik eigenlijk altijd te weinig zuurstof in het bloed. Dit verklaart veel van de (ook ME) symptomen. Onvoldoende zuurstof maakt stijf, pijnlijk en moe. Daarnaast zijn het hart en de hersenen de twee meest zuurstof benodigde organen van het lichaam.

Dat ik uiteindelijk via arts Hans Reijnen de juiste vitamine B12 heb gevonden, na heel veel gezondheids-ellende, daar ben ik echt heel dankbaar voor.” April 2013Ik heb een Gastric Bypass sinds april 2012. Velen die deze operatie hebben gehad krijgen een tekort aan vitamine B12. Met dat in gedachte ben ik begonnen met het powerpakket, omdat een paar maanden na de operatie mijn waardes al aan het zakken waren.

Ik heb er nog wat aan toe te voegen... Omdat mijn waarde zo hoog was en ik nog b12 had liggen van Ra-Medical (speciaal voor na een GB) dacht ik laat ik even jullie tabletten staan en maak eerst die andere op. Die zijn ook hoog gedoseerd, maar het zijn gewone tabletten (geen zuigtabletten).

Ik dacht dat het aan de gewenning van de zomertijd lag. Tot ik de ingeving kreeg dat het de B12 wel eens zou kunnen zijn! Nu ben ik weer een week of 2 met het powerpakket bezig en ik voel mij weer veel energieker. Door andere ziekten die ik heb ben ik nooit 100% energiek, maar met het powerpakket kan ik wel mijn normale dagelijkse werk en bezigheden doen zonder die uitputtende moeheid te ervaren.

Schildklier Vocht Vasthouden

Ze was namelijk al sinds haar geboorte bijna altijd aan het kwakkelen, was telkens verkouden; had last van haar longen, waardoor ze geregeld antibiotica en pufjes voor haar longen kreeg. We werden er moedeloos van. En Santi zag er altijd maar spierwit uit. Een hele lage weerstand had ze. En altijd moe.

Sowieso was ze heel onrustig. En geagiteerd. Veel huilen. Haar jongere zusje, daar kon ze ook niks van verdragen. Alles was haar teveel. Ze had er niet de kracht voor om tegen haar zusje in te gaan. Dus dan zette ik haar maar weer voor de tv. Was nog het enige wat dan nog een beetje ging – al was ik er natuurlijk niet gelukkig mee.

En ze had ook angst uitstraling in haar ogen. Wij dachten telkens: “Er is 'íets'. Maar ja: we konden er geen vinger achter krijgen. We gingen naar de dokter en we mochten toen bloed laten prikken, maar daar kwam niets uit. Nou, dat is vreselijk om als ouder mee te maken hoor, dat dokters je NIET kunnen helpen.

Doordat mijn zus, die veel op mijn dochter lijkt, erachter is gekomen, via een orthomoleculair natuurarts, dat zij een ernstig b12 tekort heeft, hebben we onze dochter Santi ook op B12 laten prikken. Ze bleek een B12 bloedwaarde van 336 en een actieve waarde van 37 te hebben. Dus dat was niet heel laag, maar doordat mijn zus intussen veel van die speciale Vitamine B12 smelt tabletten was gaan gebruiken, en in korte tijd zulke goede resultaten had, hebben we besloten tóch Santi ook aan de Vitamine B12 smelttabletten te zetten.

En toen, tot ons grote geluk, na vier, vijf weken, merkte je het al: onze dochter was veel minder moe, veel minder onrustig.. en die angst was geleidelijk ook uit haar ogen verdwenen. Ze kon opeens ook veel beter met haar zusje overweg. Dat is zo fijn om te zien en mee te maken.

Schildklier Klachten Ogen

De juf van mijn dochter merkte dat ook duidelijk. Ze zei: “iedereen loopt hier te kwakkelen en is moe en Santi loopt erbij van “ik heb niks”. kanker schildklier. Zelfs na een kerstviering ´s avonds op school, komt ze om kwart voor negen thuis, en ik vraag aan mijn dochter: “Ben je moe?” Zegt ze: “Nee hoor, ik ben helemaal niet moe”Nou, zo'n antwoord was vóór die inname van Vitamine B12 echt ondenkbaar geweest. En ze kan nu ook tegen foutjes maken, bijvoorbeeld met een puzzeltje. Haar juf merkt de verandering ook: ze kan alles veel beter aan en ze is niet moe na bijvoorbeeld gymmen - schildklier zwangerschap nhg. Ook haar spraakachterstand, mede doordat ze door een slappe tong sliste, is aan het weggaan

Ze is, kortom, in korte tijd veel vitaler, veel krachtiger én veel meer happy geworden. Ze zit gewoon veel beter in haar vel. schildklier testen bloed. Ze zei pas geleden: “Ik heb heel veel energie”. Ja, dat taalgebruik geeft al aan dat het een bijzonder kind, een heel alert meisje is, dat in haar hoofd veel ouder is dan haar leeftijd doet vermoedenZegt ze: “Door die tabletjes die ik krijg”. Man, ze fiets nu wat af. En 's avonds is ze niet meer in bed te krijgen. Hebben jullie daar soms ook tabletten voor?! Terwijl ze dus voorheen al om 18. 30 naar bed moest...omdat ze gewoon niet meer kón.. Laatst vroeg een juf “Wat vind je niet leuk?”.

Latest Posts

Kinesist Zonhoven Veroordeeld

Published Jun 15, 24
8 min read

Thaise Massage Ottergemsesteenweg Gent

Published Jun 12, 24
6 min read

Kostprijs Kinesist Met Voorschrift

Published Jun 12, 24
7 min read